







## Agenda:

8:30 am	Registration with refreshments and networking.	30 mins
9 am	Welcome and introduction	10 mins
	Alan Patrickson, Corporate Director of Neighbourhoods and	
	Climate Change, Durham County Council	
	Prof Claire O'Malley, Pro-Vice Chancellor (Global) of	
	Durham University	
9:10 am	Keynote speech	40 mins
	James Close, Head of Climate Change at NatWest Group	
	From global to local: mobilising finance for climate	
	action	
9:50 am	Prof Jon Gluyas, Executive Director of Durham Energy Institute (DEI) Durham Energy Institute perspective	10 mins
	Prof Petra Minnerop, Director of the Centre for Sustainable Development Law and Policy (CSDLP) Global Stocktake – Local Stocktake	10 mins
10:10 am	Andrew Clark, Regional Lead- Energy for the Net Zero Hub.	20 mins
	Financing Net Zero: a local Perspective	
10:30 am	Q&A session	35 mins
11:05 am	Refreshments and networking	20 mins
11:25 am	Speaker TBC	20 mins
11:45 am	Business Case Studies	30 mins
12:15 pm	Panel discussion	30 mins
12:45 pm	Closing remarks and next steps	10 mins
12:55 pm	Lunch and Networking	60 mins
13:55 pm –	Afternoon workshops:	125 mins
4:00 pm	Market Mechanisms and Finance Flows	